Sydbank Leasing er et leasingselskab, hvor virksomheder kan lease udstyr, maskiner, biler og meget mere. Herudover tilbyder vi finansieringsløsninger til forhandlere via vores leverandørsamarbejde.

Sydbank Leasing har hovedkontor i Aabenraa, og derudover har vi salgsafdelinger i Odense, Aarhus og København. Hos os kan du forvente en imødekommende betjening og svar på din leasingforespørgsel inden for 24 timer. Vores leasingkontrakter er skrevet, så de er til at forstå, og hos os møder du troværdig, åben og imødekommende betjening.

En del af Sydbank-koncernen

Sydbank Leasing har siden etableringen i 1984 været en del af Sydbank-koncernen – en af danmarks største banker. Sydbank Leasing har egen salgsorganisation og stabsfunktioner og beskæftiger ca. 50 medarbejdere.

Hvis du gerne vil lease

Kontakt en leasingkonsulent og fortæl om din virksomheds ønsker og behov, så sammensætter vi et skriftligt leasingforslag til dig. Accepterer du forslaget, tager vores administrationsafdeling sig af det videre forløb og giver dig en hurtig og professionel dokumentbehandling.