Virksomheder i alle brancher kan lease biler og produktionsudstyr hos Sydbank Leasing, der har lang erfaring med erhvervsleasing i hele Danmark.

Lastbiler, trailere, varebiler, produktionsudstyr, entreprenørmateriel og landbrugsmaskiner er blandt de aktiver, I kan lease hos os. Vi udfærdiger leasingtilbud efter jeres behov, som er rettesnoren for vores arbejde. Kender vi jeres leasingønsker — også de specielle — gør vi alt, hvad vi kan, for at opfylde dem.

Sydbank Leasing er landsdækkende med hovedkontor i Aabenraa. Her får I imødekommende og troværdig betjening og svar på jeres leasingforespørgsler inden for 24 timer.

Når I vil lease

En af vores konsulenter udfærdiger et leasingforslag til jer. Accepterer I forslaget, tager vores administrationsafdeling sig af det videre forløb med hurtig dokumentbehandling og sender en leasingkontrakt, der er forståeligt skrevet. Når den er skrevet under, kan I snart sætte jer bag rattet i jeres nye leasede bil eller benytte jeres nye produktionsudstyr.

En del af Sydbank-koncernen

Sydbank Leasing er etableret i 1984 og er en del af Sydbank-koncernen. Sydbank Leasing har egen salgsorganisation og stabsfunktoner og beskæftiger ca. 50 dedikerede leasingmedarbejdere.

Adresse: Peberlyk 4, 6200 Aabenraa