Virksomheder i alle brancher kan lease biler og produktionsudstyr hos Sydbank Leasing, der har lang erfaring med erhvevsleasing i hele Danmark.

Lastbiler, trailere, varebiler, produktionsudstyr, entreprenørmateriel og landbrugsmaskiner er blandt de aktiver, I kan lease hos os. Vi sætter et leasingtilbud særligt sammen til jer efter jeres behov, som er rettesnoren for vores arbejde. Kender vi jeres leasingønsker  også de specielle  gør vi alt, hvad vi kan, for at opfylde dem.

Sydbank Leasing er landsdækkende med hovedkontor i Aabenraa. Her får I imødekommende og troværdig betjening og svar på jeres leasingforespørgsler inde for 24 timer.

Når I vil lease

En af vores konsulenter skiver et leasingforslag til jer. Accepterer I forslaget, tager vores administrationsafdeling sig af det videre forløb med hurtig dokumentbehandling og sender en leasingkontrakt, der er foreståeligt skrevet. Når den er skrevet under, kan I snart sætte jer bag rattet i jeres nye leasede bil eller benytte jeres nye produktionsudstyr.

En del af Sydbank-koncernen

Sydbank Leasing er etableret i 1984 og er en del af Sydbank-koncernen. Sydbank Leasing har egen salgsorganisation og stabsfunktoner og beskæftiger ca. 50 dedikerede leasingmedarbejdere.