Vi opfordrer jer til at gennemlæse denne god skik, inden I evt. tegner bilforsikring gennem Sydbank Leasing.

Sydbank Leasing (Sydbank A/S) formidler bilforsikring for Euro-Insurances DAC (Leaseplan Danmark A/S, Midtager 20, 2605 Brøndby). Kontraktligt er det aktuelt ikke muligt at formidle forsikringer fra andre forsikringsudbydere.

Sydbank Leasing har indgået aftale med Euro-Insurances (Leaseplan Danmark A/S) om formidling af bilforsikring, som en standardforsikring, hvorfor Sydbank Leasing ikke yder rådgivning på basis af en objektiv og personlig analyse overfor kunden og ikke kan ikke tilbyde en individuelt tilpasset forsikringsløsning udover standardforsikringen. Derfor yder Sydbank Leasing ikke rådgivning om forsikringen, men handler på vegne af forsikringsselskabet, når standardforsikringen tilbydes.

Sydbank Leasing modtager ikke provision for formidlingen af bilforsikringen.

Sydbank Leasing er optaget i forsikringsformidler-registreret hos Finanstilsynet.

Evt. klage over Sydbank Leasings håndtering/formidling af bilforsikring kan ske ved at indsende en skriftlig klage til Sydbanks klageansvarlig, www.sydbank.dk/privat/kontakt/klageansvarlig/

Sydbank A/S har hverken direkte eller indirekte andel af stemmerettighederne eller kapitalen i Euro-Insurances DAC (Leaseplan Danmark A/S). Omvendt har Euro-Insurances DAC (Leaseplan Danmark A/S) heller ikke hverken en direkte eller indirekte andel af stemmerettighederne eller kapitalen i Sydbank A/S.