Erhvervskunder i Sydbank har nu adgang til attraktiv leasing-finansiering med garanti fra det EU-støttede vækstprogram InnovFin.

Vi kan tilbyde den konkurrencedygtige finansiering, hvis virksomheden lever op til ét af en række vækst- og innovationskriterier, fastlagt af Den Europæiske Investeringsfond (EIF). Muligheden for attraktiv finansiering opstår, fordi EIF – via vækstprogrammet InnovFin – stiller garanti for 50 procent af en leasingaftale, der kvalificerer sig til programmet.

Projekterne, der finansieres i partnerskab med InnovFin, kan være lån til vækst- og innovationsvirksomheder eller konkrete projekter, hvor en virksomhed indfører mere innovative processer.

Finansieringen er muliggjort af støtte fra InnovFin SME garantifaciliteten med finansiel støtte fra Den Europæiske Unions Horizon 2020 program og Den Europæiske Fond for Strategiske Investeringer (EFSI) under Investeringsplanen for Europa. Formålet med EFSI er at understøtte og gennemføre produktive investeringer i EU og sikre bedre adgang til finansiering for virksomheder.

       

  • Din virksomhed har maks. 499 ansatte
  • Løbetid 3-10 år
  • Opfylder vækst- eller innovationskriterie