Når du leaser dine firmabiler gennem Sydbank Leasing, kan vi forsikre bilerne gennem Euro Insurances DAC, som har konkurrencedygtige priser og GAP-dækning, så din virksomhed som minimum får dækket bilens restværdi.

GAP-dækning gælder dog kun operationelle aftaler. Evt. over-/underkørte kilometer mm. opgøres særskilt, idet de ikke indgår i forsikringsdækningen.

Forsikringen er en væsentlig del af bilens samlede omkostninger og administration, og derfor er det en fordel at have det hele samlet hos ét selskab – f.eks. Euro Insurances DAC, som har en række kompetente samarbejdspartnere.

Specialister i skadesbehandling

Ved skadestilfælde, hvor en modpart er involveret, eller hvor der er sket personskade, behandles skaden i samarbejde med Crawford & Company, som er specialister inden for skadesbehandling – også på tværs af landegrænserne. På den måde er du sikret korrekt skadesbehandling og placering af ansvar – samt at gældende national lovgivning bliver overholdt.

Assistance i ulykkestilfælde

Euro Insurances samarbejder med SOS International, der er Nordens førende assistanceorganisation – hvad enten der er tale om mekaniske skader og/eller ulykker. Det giver dig tryghed, hvis én af dine medarbejdere er involveret i et uheld i udlandet

Skadeanmeldelse

Har du fået en skade, skal du kontakte Skadeservice på tlf. 36 73 83 99.

Euro Insurance

Euro Insurance - fakta og fordele.