Fleksibel leasing af firmabiler

Hos Sydbank Leasing tilbyder vi fleksibel billeasing. Uanset om det drejer sig om en enkelt bil eller en større flåde af firmabiler. Og uanset om du selv finder bilen eller lader os gøre det.

Vores engagerede leasingkonsulenter finder løsninger, som er skræddersyet til din virksomhed. Og du kan få kompetent rådgivning om valg af bil og bilpolitik.

Produkter

Varebiler

Varebiler

Nye firmabiler

Brugte firmabiler

Flådeaftale (Fleetmanagement)

Varebiler

Når du leaser varebiler kan du vælge mellem operationel og finansiel leasing. Ved operationel leasing kender du dine omkostninger til varebilen på forhånd, fordi service og vedligehold er inkluderet i aftalen. Derudover har du mulighed for at lave aftaler om forsikring, vejhjælp, erstatningsbil m.m. Sydbank Leasing står for al administration – bl.a. indkøb af bilen, overtagelse af bilen ved leasingperiodens udløb, håndtering af værkstedsregninger samt rådgivning om valg af model, udstyr, løbetid, brændstof og kilometerforbrug. Finansiel leasing minder meget om et lån, uden at du ejer varebilen. Du skal dog selv stå for at afhænde bilen efter leasingperiodens udløb og bærer dermed selv risikoen. Derimod behøver du ikke at bekymre dig om kilometerforbrug og ekstraregninger i tilfælde af overkørte kilometer. Og du har mulighed for at få inkluderet service og vedligehold i aftalen.

Nye firmabiler

Når du leaser firmabiler kan du vælge mellem operationel og finansiel leasing. Ved operationel leasing kender du dine omkostninger til bilen på forhånd, fordi service og vedligehold er inkluderet i aftalen. Derudover har du mulighed for at lave aftaler om forsikring, vejhjælp, erstatningsbil m.m. Sydbank Leasing står for al administration – bl.a. indkøb af bilen, overtagelse af bilen ved leasingperiodens udløb, håndtering af værkstedsregninger samt rådgivning om valg af model, udstyr, løbetid, brændstof og kilometerforbrug. Finansiel leasing minder meget om et lån, uden at du ejer bilen. Du skal dog selv stå for at afhænde bilen efter leasingperiodens udløb og bærer dermed selv risikoen. Derimod behøver du ikke at bekymre dig om kilometerforbrug og ekstraregninger i tilfælde af overkørte kilometer. Og du har mulighed for at få inkluderet service og vedligehold i aftalen.

Brugte firmabiler

Du har mulighed for at lease importerede, brugte biler, der er mere end 3 år gamle. Der vil typisk være tale om biler i den dyre ende af skalaen, som ikke har kørt særlig mange kilometer. Beskatningen heraf vil typisk være lavere end ved en tilsvarende ny bil, og herudover skal du kun betale en mindre andel af registreringsafgiften.

Flådeaftale (Fleetmanagement)

Hvis din virksomhed har 8 biler eller flere, kan du få en flådeaftale, samt en fast kontaktperson hos Sydbank Leasing, der kender jeres bilpolitik. Herudover får du konkurrencedygtige beskatningspriser til dine medarbejdere, en fleksibel aftale, som er tilpasset normale firmabiler, direktionsbiler eller evt. specialbiler, og et rapporteringssystem, der giver dig et godt overblik over hele virksomhedens bilpark. Her kan du følge det eksakte forbrug af kilometer og brændstof m.m. for hver enkelt bil.

Luk

10 gode grunde

Der er mange fordele forbundet med at lease frem for at købe og eje. Her får du 10 gode grunde til at vælge Sydbank Leasing.

  1. Din faste leasingkonsulent har fokus på dine behov og tilbyder fleksible løsninger.
  2. Du får kompetent rådgivning om valg af bil og bilpolitik.
  3. Du betaler en fast månedlig leasingydelse og kan derfor forudse dine udgifter.
  4. Likviditeten bliver i din virksomhed.
  5. Du kan bl.a. få service inkluderet i aftalen.
  6. Du får adgang til rabatter på brændstof og bilvask.
  7. Vi kan hjælpe med at sælge jeres nuværende biler.
  8. Du kan løbende få oversigter over jeres forbrug af kilometer og brændstof.
  9. Vi behandler din henvendelse hurtigt – og du hører fra os inden for 24 timer.
Advarsel

Advarsel

Intet publiceret indhold fundet til: ‭portal site/z6_000000000000000000000000a0/z6_0iki0j41ngbh70qi86utbr04v5/z6_0iki0j41n8gd60qivvocf52622/indhold_ikoner_tilvalg‭